jongen gevraagd om mee te reizen

5 07 2013 tm 28 07 2013

kermistentoonstelling


Op 5 juli opent in Luycks Gallery de laatste expositie voor de zomer: Jongen gevraagd om mee te reizen. Aanleiding is de jaarlijkse transformatie die Tilburg 12 dagen later ondergaat wanneer de grootste binnenstedelijke kermis van Europa bezit van haar neemt en het stadshart zuurstokroze bloost. Fotograaf Paul Bogaers maakte ter gelegenheid ervan zijn Jongensdroom, een  kermisfotoboek-op-zakformaat (in de A-6 reeks van teleXpress). Zijn fotocollages zijn op groter formaat in de galerie te zien. Stadsdichter Esther Porcelijn schreef speciaal voor Een Jongensdroom een kermisgedicht en Ivo van Leeuwen sneed een kermislino. Gedicht en prentfragment zijn voor bezitters van Een Jongensdroom gratis verkrijgbaar bij Luycks Gallery. Een minifreakshow van Esther Porcelijn en Simon Haen completeert de feestelijke opening.
Aan de expositie nemen behalve Paul Bogaers deel Marcel Dingemanse, Marjolein Landman, Ivo van Leeuwen, Jeroen de Leijer, Annette PaulsenErnest Potters, Chantal Rens, Paul van Rijswijk, Goof Salimans, Antoine Timmermans en S. Lloyd Trumpstein.
U bent van harte welkom op vrijdag 5 juli van 17.00-19.00 uur. De expositie loopt tot en met 28 juli.
Tijdens de kermis, van 19 tm 28 juli, is de galerie alle dagen open van 13.00-18.00 uur. In augustus is Luycks Gallery gesloten.
Meer kermiskunst van o.a. Paul Bogaers is tm 28 augustus te zien bij bkkc

 
<< terug