a thing of beauty

18 12 2014 tm 18 01 2015

kerstexpositie met 18 kunstenaars


De drie weken rond Kerst en Oud en Nieuw staat Luycks Gallery geheel en al in het teken van een kerstexpositie: ‘A Thing of Beauty’. Er is een keur aan kwalitatief hoogwaardige en tegelijkertijd betaalbare werken en werkjes  verkrijgbaar van kunstenaars die door de galerie vertegenwoordigd worden. Bovendien zijn er bijzondere kerstaanbiedingen. Elke kunstliefhebber kan z’n slag slaan en zichzelf of zijn of haar dierbaren met ‘joys forever’  verwennen.
Het betreft werken op papier, bronzen en porseleinen beelden, collages, kabinetjes, fotografie/papier-maché, schilderijen, grafiek en werken in gemengde technieken.
De deelnemende kunstenaars zijn: Arewik Avakian, Paul Bogaers, Paul Bogaert, Jan Doms, Henk Duijn, Marianne van Hest, Roos Holleman, Hanneke Klinkum,  René Korten, Marjolein Landman, Ivo van Leeuwen, Jeroen de Leijer, Ernest Potters, Chantal Rens, Paul van Rijswijk, Marieke van der Schaar, Matthias Schaareman en S. Lloyd Trumpstein.
De feestelijke opening vindt plaats op 18 december van 17:00 - 19:00 uur in aanwezigheid van diverse deelnemers aan de expositie.

 
<< terug