Luycks Gallery

a joy forever

20 11 2015 tm 23 12 2015
kersttentoonstelling

Na de kerstexpositie ‘A Thing of Beauty’ die vorig jaar december in Luycks Gallery te zien was, kon ‘A Joy Forever’ natuurlijk niet uitblijven. Beide titels refereren immers aan de gevleugelde eerste regel van het gedicht ‘Endymion’ uit 1818 van de romantische dichter John Keats. 
Het concept is hetzelfde als vorig jaar: ook nu is er weer een keur aan kwalitatief hoogwaardige en tegelijkertijd betaalbare werken en werkjes  verkrijgbaar van kunstenaars die door de galerie vertegenwoordigd worden. Bovendien zijn er bijzondere kerstaanbiedingen. Elke kunstliefhebber kan z’n slag slaan en zichzelf of zijn of haar dierbaren met een ‘thing of beauty’ verwennen.
Het betreft werken op papier, bronzen en porseleinen beelden, collages, kabinetjes, fotografie, papier-maché/fototechnieken, schilderijen, tekeningen, grafiek en werken in gemengde technieken. 
De deelnemende kunstenaars zijn: Arewik Avakian, Yves Beaumont, Toon Berghahn, Paul Bogaers, Paul Bogaert, Paul Corvers, Vincent Dams, Marcel DingemanseJan Doms, Henk DuijnMarianne van HestRoos HollemanHanneke Klinkum,  René Korten, Marjolein LandmanIvo van LeeuwenJeroen de Leijer,  Annette PaulsenErnest PottersPaul van RijswijkMarieke van der Schaar, Matthias Schaareman, S. Lloyd Trumpstein en Wiel Wiersma.