Luycks Gallery

another thing of beauty

9 12 2016
tm 22 01 2017

Ook dit jaar is er in Luycks Gallery rond de kerstdagen weer een uitgelezen keur aan ‘Things of Beauty’ verkrijgbaar: kwalitatief hoogwaardige en betaalbare kunstwerken en -werkjes van kunstenaars die door de galerie vertegenwoordigd worden. En bijzondere kerstaanbiedingen. 
De deelnemende kunstenaars zijn: Yves Beaumont, Toon Berghahn,Jeroen Blok, Paul Bogaert, Paul Corvers, Marcel Dingemanse, Jan Doms, Henk Duijn, Frans Franssen, Marianne van Hest, Roos Holleman, Rik van Iersel, Hanneke Klinkum, Marjolein Landman, Ivo van Leeuwen, Jeroen de Leijer, Paul Nassenstein, Gijs van Noort, Annette Paulsen, Ernest Potters, Paul van Rijswijk, Rudolf Samohejl, Marieke van der Schaar, Matthias Schaareman, S. Lloyd Trumpstein en Wiel Wiersma.
Nieuw in de galerie is de beeldhouwer Sander Goosen, die een aantal grote bronzen en kleinere ijzeren beelden toont in de patio en de ‘butcher’s house’.

De feestelijke opening vindt plaats op vrijdagavond 9 december van 17:00 – 19:00 uur in aanwezigheid van diverse participanten. ‘Another Thing of Beauty’ loopt t/m 22 januari  2017. Extra openingsdagen: dinsdag 20 en woensdag 21 december van 13:00-18:00 uur. NB: Luycks Gallery is gesloten van 24 december tot en met 4 januari. Van 27 tot en met 30 december staat Luycks Gallery op This Art Fair in de Beurs van Berlage te Amsterdam, met ‘Wobbymakers’ Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk en S. Lloyd Trumpstein.